Best writers. Best papers. Let professionals take care of your academic papers

Order a similar paper and get 15% discount on your first order with us
Use the following coupon "FIRST15"
ORDER NOW

What are some of the advantages and disadvantages of role modeling as a patient teaching strategy?

NURSING UESTIONS

QUESTION 1)
According to the CDC, “Housing
conditions can significantly affect public health. Childhood lead poisoning,
injuries, respiratory diseases such as asthma, and quality of life issues have
been linked to the more than 6 million substandard housing units nationwide.”,
(http://www.cdc.gov/nceh/lead/healthyhomes.htm).

In response to these types of hazards, the
Healthy People objectives include multiple objectives related to “healthy
homes”. There is also a manual,
“The Surgeon General’s Call to Action to Promote Healthy Homes”,
(http://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK44192/). Some local health departments
offer services related to these hazards.

How
does your local health department address some of these hazards? For example, does your health department offer
lead screening?

Answer:

Reference;

QUESTION
2:
One
of the public and community health nursing roles we have the opportunity to
explore this week is the role of the nursing leader.

According
to Rasmussen College, “Just because you have an impeccable bedside manner
does not mean that you will be able to lead others to do the same.
Managers have to be able to lead, inspire and motivate others to give the
best care possible.”, (.rasmussen.edu/degrees/nursing/blog/how-to-become-a-nurse-manager/”>http://www.rasmussen.edu/degrees/nursing/blog/how-to-become-a-nurse-manager/).

How does your facility prepare
nurses to become nursing leaders?

ANSWER:
REFERENCE:

QUESTION
3
As we relate
the concept of health literacy and patient education on a broader scale, to the
public and community health nursing roles, what
types of readability index will you be using for your Week Six teaching
brochure projects? What are some approaches that will better reach your target
audience?

ANSWER:

REFERENCE:

QUESTION 4)
April 28th has
been designated as International Workers Memorial Day, and was
originally developed to acknowledge the workers who have died or have
“suffered from exposures to hazards at work”,
(http://www.hazards.org/wmd/news.htm). According to the
Morbidity and Mortality Weekly Report, “In 2012, a total of 4,383
U.S. workers died from work-related injuries…and there were nearly 3 million
injuries and illnesses to private industry workers…”, (MMWR April 25,
2014 / 63(16); 341-341).

Worker’s
Memorial Day can be a good opportunity for an OHN to promote work place
safety. The website,.workermemorialday.org/”>http://www.workermemorialday.org/, provides tools to organize an event, and
lists individual states that are recognizing the day with conferences, safety
promotion activities, etc.

What are some examples of how this day
could be promoted by an OHN?

ANSWER:

REFERENCE:

QUESTION 5)
One of the
public health issues in the schools is medication administration.

Some of you
noted in the Week Three paper, that an Asthma Action Plan would have been
helpful for the school nurse, which may include the use of medications.

According to
the position statement of the National Association of School nurses, “It
is the position of the National Association of School Nurses to support
students with asthma who actively participate in the self-management of their
condition and in self-administration of prescribed inhaled quick relief
bronchodilator asthma medications (rescue inhalers).”,
(www.nasn.org/PolicyAdvocacy/PositionPapersandReports/NASNIssueBriefs).

How do your local schools address the issue of
school children carrying their own inhalers or an epi-pen in school? What is the school nursing role related to
the policy?

ANSWER:

REFERENCES:

QUESTION 6)
One of the
issues in correctional facilities is opioid dependence and withdrawal.

According
to Incarceration and Opioid Withdrawal: The experiences of methadone
patients and out-of-treatment heroin users, “Both heroin-addicted
individuals and methadone maintenance patients are likely to face untreated
opioid withdrawal while incarcerated.”(.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2838492/”>http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2838492/).

How does methadone treatment in US prisons
compare to other developed countries? What are some examples of the
nursing roles associated with methadone use in prisons?

ANSWER:

REFERENCES;

QUESTION 7)

As we look to
the future at evolving nursing roles, the Institute of
Medicine’s (IOM), 2010 report, The Future of Nursing: Leading
Change, Advancing Health is a must read for all nurses, and can be
accessed at.iom.edu/Reports/2010/The-Future-of-Nursing-Leading-Change-Advancing-Health.aspx”>http://www.iom.edu/Reports/2010/The-Future-of-Nursing-Leading-Change-Advancing-Health.aspx.

Some of the key recommendations included in the report are:

“Nurses should practice to the full extent of their education and
training.
Nurses should achieve higher levels of education and training through an
improved education system that promotes seamless academic progression.
Nurses should be full partners, with physicians and other health care
professionals, in redesigning health care in the US.
Effective workforce planning and policy making require better
data collection and information infrastructure.”

As nurses, we comprise the majority of the health care
workforce. What are some of the ways that nurses can promote or implement
these recommendations?

ANSWER:

REFERENCES:

QUESTION 8)

In July 2014,
the US DHHS and the Department of Justice (DOJ) released the Elder Justice
Roadmap, to address the complex issues associated with elder abuse, neglect and
exploitation, (http://www.ncea.aoa.gov/Library/Gov_Report/index.aspx).

What are some of the nursing roles and
responsibilities related to the reporting of abuse and neglect?

ANSWER:

REFERENCE:

QUESTION 9)

As we relate
this to the nursing role of patient educator, this highlights the issue of role
modeling.

For example, can nurses who smoke, be good
smoking cessation counselors? What are
some of the advantages and disadvantages of role modeling as a patient teaching
strategy?

NURSING UESTIONSQUESTION 1)According to the CDC, “Housing
conditions can significantly affect public health. Childhood lead poisoning,
injuries, respiratory diseases such as asthma, and quality of life issues have
been linked to the more than 6 million substandard housing units nationwide.”,
(http://www.cdc.gov/nceh/lead/healthyhomes.htm). In response to these types of hazards, the
Healthy People objectives include multiple objectives related to “healthy
homes”. There is also a manual,
“The Surgeon General’s Call to Action to Promote Healthy Homes”,
(http://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK44192/). Some local health departments
offer services related to these hazards.
How
does your local health department address some of these hazards? For example, does your health department offer
lead screening?Answer:Reference;QUESTION
2:One
of the public and community health nursing roles we have the opportunity to
explore this week is the role of the nursing leader. According
to Rasmussen College, “Just because you have an impeccable bedside manner
does not mean that you will be able to lead others to do the same.
Managers have to be able to lead, inspire and motivate others to give the
best care possible.”, (.rasmussen.edu/degrees/nursing/blog/how-to-become-a-nurse-manager/”>http://www.rasmussen.edu/degrees/nursing/blog/how-to-become-a-nurse-manager/).
How does your facility prepare
nurses to become nursing leaders? ANSWER:REFERENCE:QUESTION
3As we relate
the concept of health literacy and patient education on a broader scale, to the
public and community health nursing roles, what
types of readability index will you be using for your Week Six teaching
brochure projects? What are some approaches that will better reach your target
audience? ANSWER:REFERENCE:QUESTION 4)April 28th has
been designated as International Workers Memorial Day, and was
originally developed to acknowledge the workers who have died or have
“suffered from exposures to hazards at work”,
(http://www.hazards.org/wmd/news.htm). According to the
Morbidity and Mortality Weekly Report, “In 2012, a total of 4,383
U.S. workers died from work-related injuries…and there were nearly 3 million
injuries and illnesses to private industry workers…”, (MMWR April 25,
2014 / 63(16); 341-341). Worker’s
Memorial Day can be a good opportunity for an OHN to promote work place
safety. The website,.workermemorialday.org/”>http://www.workermemorialday.org/, provides tools to organize an event, and
lists individual states that are recognizing the day with conferences, safety
promotion activities, etc. What are some examples of how this day
could be promoted by an OHN?ANSWER:REFERENCE:QUESTION 5)One of the
public health issues in the schools is medication administration. Some of you
noted in the Week Three paper, that an Asthma Action Plan would have been
helpful for the school nurse, which may include the use of medications. According to
the position statement of the National Association of School nurses, “It
is the position of the National Association of School Nurses to support
students with asthma who actively participate in the self-management of their
condition and in self-administration of prescribed inhaled quick relief
bronchodilator asthma medications (rescue inhalers).”,
(www.nasn.org/PolicyAdvocacy/PositionPapersandReports/NASNIssueBriefs). How do your local schools address the issue of
school children carrying their own inhalers or an epi-pen in school? What is the school nursing role related to
the policy?ANSWER:REFERENCES:QUESTION 6)One of the
issues in correctional facilities is opioid dependence and withdrawal.
According
to Incarceration and Opioid Withdrawal: The experiences of methadone
patients and out-of-treatment heroin users, “Both heroin-addicted
individuals and methadone maintenance patients are likely to face untreated
opioid withdrawal while incarcerated.”(.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2838492/”>http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2838492/).How does methadone treatment in US prisons
compare to other developed countries? What are some examples of the
nursing roles associated with methadone use in prisons? ANSWER:REFERENCES;QUESTION 7)As we look to
the future at evolving nursing roles, the Institute of
Medicine’s (IOM), 2010 report, The Future of Nursing: Leading
Change, Advancing Health is a must read for all nurses, and can be
accessed at.iom.edu/Reports/2010/The-Future-of-Nursing-Leading-Change-Advancing-Health.aspx”>http://www.iom.edu/Reports/2010/The-Future-of-Nursing-Leading-Change-Advancing-Health.aspx.

Some of the key recommendations included in the report are:

“Nurses should practice to the full extent of their education and
training.
Nurses should achieve higher levels of education and training through an
improved education system that promotes seamless academic progression.
Nurses should be full partners, with physicians and other health care
professionals, in redesigning health care in the US.
Effective workforce planning and policy making require better
data collection and information infrastructure.”

As nurses, we comprise the majority of the health care
workforce. What are some of the ways that nurses can promote or implement
these recommendations?ANSWER:REFERENCES:QUESTION 8)In July 2014,
the US DHHS and the Department of Justice (DOJ) released the Elder Justice
Roadmap, to address the complex issues associated with elder abuse, neglect and
exploitation, (http://www.ncea.aoa.gov/Library/Gov_Report/index.aspx). What are some of the nursing roles and
responsibilities related to the reporting of abuse and neglect? ANSWER:REFERENCE:QUESTION 9)As we relate
this to the nursing role of patient educator, this highlights the issue of role
modeling. For example, can nurses who smoke, be good
smoking cessation counselors? What are
some of the advantages and disadvantages of role modeling as a patient teaching
strategy?

"Order a similar paper and get 15% discount on your first order with us
Use the following coupon
"FIRST15"

Order Now